έλεγχο στις αποχετεύσεις πριν ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας

Κάντε έλεγχο στις αποχετεύσεις πριν ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας

Το καλοκαίρι 2021, έφτασε! Αναμένεται η περαιτέρω άρση των περιορισμών Covid-19 που θα δουν παμπ και καταστήματα λιανικής να ανοίξουν ξανά στο κοινό, καθώς και κινηματογράφους, θέατρα και βιβλιοθήκες. Εάν οι εγκαταστάσεις σας έχουν μείνει αδρανείς για λίγο, η Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου συνιστούμε να κάνετε έλεγχο στις αποχετεύσεις και την εγκατάσταση σωληνώσεων πριν ανοίξετε ξανά, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και ακόμη και να σας κλείσουν, όπως κάποιος ραγισμένος σωλήνας ή μπλοκαρισμένη αποχέτευση!

Η αποφυγή περαιτέρω διαταραχής των επιχειρήσεων για έλεγχο στις αποχετεύσεις είναι κάτι που όλοι θέλουμε να δούμε αν θέλουμε να ανακτήσουμε και να λειτουργήσουμε ξανά την οικονομία.

Διατηρώντας όλους ασφαλείς ενώ εργαζόμαστε

Όπως έχει ήδη συζητηθεί από όλο τον κόσμο, στο Lockdown, όλοι στην Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου έχουν προσαρμόσει τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε με τους πελάτες, είτε στο σπίτι τους είτε στο χώρο εργασίας τους. Φροντίζουμε να αισθάνονται άνετα, έτσι ώστε όταν χρειάζονται τις υπηρεσίες μας, να τις παρέχουμε με ασφάλεια.

Στα σχολεία, για παράδειγμα, ενώ υπήρχαν λιγότεροι μαθητές γύρω, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να επιλύσουμε πολλά προβλήματα αποχέτευσης στις εγκαταστάσεις τους, προστατεύοντας παράλληλα τους μαθητές και το προσωπικό. Διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι μας χρησιμοποιούν την απαραίτητη προστασία και οι πρακτικές εργασίας μας είναι ασφαλείς – COVID-19 safe, με όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με άλλους.

Η εργασία κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας και λοκνταουν ήταν μια πρόκληση που δεν περιμέναμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε, αλλά η φύση της εργασίας μας σημαίνει ότι έχουμε συνηθίσει να προσαρμοζόμαστε συνεχώς σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας και καταστάσεις. Έτσι, όταν μπήκαν οι περιορισμοί Covid-19, ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε μια ακόμη κατάσταση στα χέρια μας.

Οι καλές πρακτικές ασφάλειας που έχουμε εφαρμόσει στα σχολεία σημαίνει ότι είμαστε επίσης έτοιμοι να υποστηρίξουμε παμπ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής κ.λ.π. όποτε μας χρειαστούν. Εάν ετοιμάζεστε να ανοίξετε ή είστε ήδη μερικώς ανοιχτά, διασφαλίζουμε ότι οι ασφαλείς εργασιακές πρακτικές μας θα είναι σε θέση να προστατεύσουν εσάς, τους υπαλλήλους σας, τους πελάτες και όλους τους άλλους στις εγκαταστάσεις σας.

Ελαχιστοποίηση της αναστάτωσης στους δημόσιους χώρους

Στους κοινόχρηστους χώρους έχουμε επίσης παρατηρήσει αύξηση του αριθμού των περαστικών που ενδιαφέρονται για τη δουλειά μας. Συνήθως εργαζόμαστε με τρόπο που προκαλεί ελάχιστη αναστάτωση στους περαστικούς, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να κρατήσουμε τους ανθρώπους σε ασφαλή απόσταση.

Όπως πάντα, δημιουργούμε εμπόδια ασφαλείας, αλλά επίσης φροντίζουμε να τα διατηρούμε υγιεινά και να διασφαλίσουμε ότι τα αυστηρά μέτρα υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζουμε για υπηρεσίες απόφραξης και έλεγχο στις αποχετεύσεις ή αποκατάσταση υδραυλικής ζημιάς επί τόπου λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια COVID-19 για όλους όσοι μπορεί να έρθουν κοντά .

Για εμάς, Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου αυτό είναι κανονικό – ακόμα κι αν είναι ένα νέο φυσιολογικό!

24ωρη υποστήριξη για να λειτουργείτε σωστά μετά το λοκντάουν

Εάν οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν προβλήματα με αποχέτευση ή υπερχείλιση λυμάτων, θα σας καλύψουμε με την υπηρεσία επείγουσας κλήσης 24/7 για έλεγχο στις αποχετεύσεις.

Όλες οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται εσωτερικά, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια από τις δικές μας εξειδικευμένες ομάδες τεχνικών με τις οποίες θα ασχοληθείτε, ενώ πραγματοποιούν μια γρήγορη αξιολόγηση του ζητήματος και διορθώνουν το πρόβλημα με ελάχιστη διαταραχή σε εσάς ή την επιχείρησή σας .

Χρειάζεστε βοήθεια με μπλοκαρισμένους αγωγούς ή έλεγχο στις αποχετεύσεις;

Στις Υπηρεσίες αποχέτευσης Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου επιθεωρούμε με επιτυχία και αποφράζουμε και κάνουμε έλεγχο στις αποχετεύσεις και σωληνώσεις για περισσότερα από 20 χρόνια. Εάν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για έλεγχος στις αποχετεύσεις ή άντληση υδάτων στις εγκαταστάσεις για τις οποίες είστε υπεύθυνοι, καλέστε μας στο 210 899 33 43 ή στείλτε email στο info@apofraxeis-vari.gr.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου:

  • Βάρη
  • Βούλα
  • Βουλιαγμένη
  • Γλυφάδα
  • Σε όλα τα Μεσόγεια
  • Σε όλη την Αττική
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares
Call Now Button